Festivalde emeği geçen tüm arkadaşlara başta sıtkı hoca olmak üzere teşekkür ederiz. çok güzeldi. En kısa zamanda bende çektiğim resimleri ve videoyu sizlere ulaştıracagım...
slm,emeği geçen ve katılan Herkese,herkese çok çok teşekkürler müthiş mükemmel bir festival ve haftasonuydu,bayıldık buna..(ben uçamasam bile) gelmeyenler ve gelemeyen arkadaşlar için sadece üzülüyorum.inanın çok şey kaçırdınız.neyse,yapıcak bişi yok artık.nasip diyelim seneye inşallah.termiğiniz bol,sağlığınız yerinde olsun by by...UÇAN DANA-AYHAVK-AYDIN..
resimlerle şenligimizi çok güzel anlatmışsınız elinize saglık diger arkadaşlarda resimleri ilave ederse gelemeyen arkadaşlar da gelmiş kadar olur sanırım bu resimde paramotorcu hakan kardeşimizin çekimi bence arka plan olarak ta yakışır diye düşünüyorum. tüm arkadaşların ayagına ve yüregine saglık.
yıllık iznimi kullanmaya bodrum a giderken yolumun üzeri bi uğrayayım dedim, demez olaydım bölgenin güzelliği, sıtkı kardeşimizin güleryüz ve ilgisi, güzelçemlı belediyesinin sağladığı imkanlar, o arkadaş topluluğunun sıcaklığı, kamp akşamının neş esi (aydın ekibi eğlenme işini iyi biliyor, özellikle uçan dana kardeşimiz.) inanın aklım orda kaldı,
davetsiz bir şekilde çoluk çocuk dahil olduğumuz etkinlikte bizleri ağırlayan sıtkı kardeşimize tekrar teşekkür ederim. birdahaki sefer görüşmek dileğiyle,
mehmet tokgöz