Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu - Ana Sayfa

Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu
"Ypforum - Ucusvideo - Yamacparasutu.net Masrafları Hakkında" başlıklı konuya yorumlarınız bekliyoruz.
Site Menüsü
Kayıt OlKayıt Ol
Tüm Konular
Profilinizi DeğiştirinProfilimi Düzenle
ProfilimPilot Profilimi Düzenle
AramaArama
Pilot ListesiPilot Listesi
Yönetim KadromuzYönetim Kadromuz
Forum KurallarıForum Kuralları
  Kimler Online
Etkinlik TakvimiEtkinlik Takvimi
Video GalerisiVideo Galeri
Fotoğraf AlbümüFotoğraf Albümü
medals.phpPilot Rütbeleri
Ana SayfaAna Sayfa
XC Menüsü
  Türkiye GPS Kayıtları
  Uçuş Kaydı Gönder
  XC Sıralamaları
  Aktif Pilotlar
  Kalkış Pistleri
Giriş Yap
  Kullanıcı Adı:

Şifre:

Beni hatırla

[ Şifremi Unuttum ]
 [ Kayıt Ol ]

Kardeş Sitemiz
Kardes sitemiz Yahoo Havacılık Grubunu ziyaret etmeyi ve üye olmayı da unutmayın.
Uçuş Video Son 5

Tüm Videolar

Amasya Yamaçparaşütü Festivali Sayfa 1, 2  Sonraki  
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu - Ana Sayfa -> Şenlikler,Organizasyonlar
Yazar Mesaj
İbrahim Altın

Adı Soyadı:

Mesaj: #1   MesajTarih: 18.06.2007, 11:12    Mesaj konusu: Amasya Yamaçparaşütü Festivali Alıntıyla Cevap Ver

Amasyadan bu sabah itibariyle Bursa ya döndüm ama gönlüm amasya da kaldı.vakit darlığından şu an yazamıyorum ama akşama döktüreceğim ,yazılacak o kadra güzel şeyler oldu ki anlatmakla bitmez.Evet amasya şenliğine katılan arkadaşlar yazılarınızı,yorumlarınızı ve çektiğiniz fotoğraf ve videoları ekleyelim lütfen!..

Az önce buldum ilk Amasya videosu yapılmış bile...

http://www.ucusvideo.com/view_video.php?viewkey=d...ategory=mr
Başa dön
ismailfarsakoglu

Adı Soyadı: İsmail Farsakoglu

Mesaj: #2   MesajTarih: 18.06.2007, 11:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam ucus dostlari amasyada süper iki gün gecirdim organizasyon tek kelimeyle DÖRT DÖRTLÜKTÜ şenlikten bizleri haberdar eden cengiz arsu beyin sahsinda organizasyona katılım ve desteğinden dolayı sayın valimiz Mehmet Celaleddin LEKESİZ beye ve organizasyonda görev alan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum.Çektiğim video ve fotoğrafların dosyasını CENNETTE İKİ GÜN diye isimlendirdim. ne dersiniz haksızmıyım.....
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder
daglar72

Adı Soyadı: Abdullah Acar

Mesaj: #3   MesajTarih: 18.06.2007, 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar...
neydi o Amasya şenliği öyle Shocked
sabah tan 12:00 kadar öğrenci uçuşu akşam16:00 kadar termik uçuşu ve sonrasında da gün batımına kadar dinamik rüzgar ve termik karışık saatlerce soaring uçuşa doyduk.çamların arasında çardakların altında yediğimiz birbirinden lezzetli yemekler de hayla tadı damağımda ,yatakhanenin altındaki eski türk hamamında yıkanmak'ta uçuştan sonra ayrı bir rahatlık verdi, en başta Amasya Valisi sayın Celaleddin Lekesiz, Cengiz ARSU,Bekir DOĞAN,Ahmet TİRİYAKİ,Tuncay KARADAŞ,Mustafa bozkurt,Cem AYDIN,Mustafa ŞİMŞEK,Erkan ÖKSÜZ,Emrullah FİDAN,Aydın BABACAN,Durali KARACA,Mehmet BOLAT, hepinize ve ekip arkadaşlar'a tek tek teşekkür eder yamaçparaşüt sporuna vermiş olduğunuz desteğin devamını dilerim.
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ÇağlaR

Adı Soyadı: Çağlar Güngelen

Moderatör

Mesaj: #4   MesajTarih: 18.06.2007, 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende gelemeyi isteyip gelemediğim amasya şenliği için şenlik organizsyon ekibiine teşekkür ediyorum.. teşekkür edip çalışmalarının dewamını diliyorum ki seneye gelme şansım olabilsin Laughing içim gitti yine Üzgün
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder MSN Messenger
İbrahim Altın

Adı Soyadı:

Mesaj: #5   MesajTarih: 18.06.2007, 13:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ismailfarsakoglu demiş ki:
Çektiğim video ve fotoğrafların dosyasını CENNETTE İKİ GÜN diye isimlendirdim. ne dersiniz haksızmıyım.....

o cennette iki gün ü bizlerle de paylaşırsan seviniriz
Başa dön
AKUHAVK-EMRE

Adı Soyadı: Emre Yıldırım

Mesaj: #6   MesajTarih: 18.06.2007, 13:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Akühavk olarak organizasyonu düzenleyen ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Dört dörtlük bir organizasyon ve uçuş bölgesi olarakta son derece keyifli bir festival oldu herkes için.
Öğrenci uçuşları,yelken ve termik uçuşlarının hepsine izin verebilen muhteşem manzaralı bir festival
Gelecek sene de amasya'da birlikte olmak dileğiyle
Tekrar teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder MSN Messenger
adrenalin

Adı Soyadı: Ertuğrul Bakırörgü

Mesaj: #7   MesajTarih: 18.06.2007, 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

AMASYA Yamaçparaşütü Festivaline Boğaziçi Havacılık derneği olarak katıldık.
Öncelikle Amasya Valisi MEHMET CELALEDTİN LEKESİZ'e tandem uçarak cesaretine ve organizasyona verdiği desteğindendolayı teşekkür ederiz.
Cengiz Arsu'nun şahsında Emeği geçen tüm görevlilere candan yaklaşımları için teşekkür ederiz.
Çok keyifli termik uçuşları ve tepe önünde yelken uçuşu yaptık.
Gidemeyen arkadaşlara uçuş yapmaları için tavsiye ederiz.
Cengiz Arsu cep : 0505 295 15 88

Amasya07 135.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.68 MB
 İzlenme:  76 defa

Amasya07 135.jpg

Amasya07 121.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.84 MB
 İzlenme:  121 defa

Amasya07 121.jpg

Amasya07 114.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.28 MB
 İzlenme:  73 defa

Amasya07 114.jpg

Amasya07.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.48 MB
 İzlenme:  87 defa

Amasya07.jpg

Amasya07 097.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.45 MB
 İzlenme:  83 defa

Amasya07 097.jpg

Amasya07 083.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.66 MB
 İzlenme:  66 defa

Amasya07 083.jpg

Başa dön
yener

Adı Soyadı: Mehmet Yener Yilmaz

Mesaj: #8   MesajTarih: 18.06.2007, 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

amasya çok güzel gerek insanlarıyla saygıyla dolu gerek tarihi ve doğasıyla biz yine uçalım gel yine amasya festivali
Başa dön
adrenalin

Adı Soyadı: Ertuğrul Bakırörgü

Mesaj: #9   MesajTarih: 18.06.2007, 17:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sayın AMASYA VALİSİ MEHMET CELALEDTİN LEKESİZ'in tandem uçuşu ve diğer fotoğraflar ektedir.

Amasya07 098.jpg
 Açıklama:
AMASYA VALİSİ'nin 16/06/2007 inişi
 Dosya Boyutu:  1.55 MB
 İzlenme:  66 defa

Amasya07 098.jpg

Amasya07 096.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.64 MB
 İzlenme:  69 defa

Amasya07 096.jpg

Amasya07 089.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.52 MB
 İzlenme:  60 defa

Amasya07 089.jpg

Amasya07 076.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.66 MB
 İzlenme:  68 defa

Amasya07 076.jpg

Amasya07 112.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.51 MB
 İzlenme:  56 defa

Amasya07 112.jpg

Amasya07 101.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.68 MB
 İzlenme:  57 defa

Amasya07 101.jpg

Amasya07 144.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.71 MB
 İzlenme:  55 defa

Amasya07 144.jpg

Amasya07 145.jpg
 Açıklama:
 Dosya Boyutu:  1.84 MB
 İzlenme:  46 defa

Amasya07 145.jpg

Başa dön
yedeksiz

Adı Soyadı: Mustafa Akyalçın

Mesaj: #10   MesajTarih: 18.06.2007, 19:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar herkeze selam amasya festivali gerçekten müthiş geçmiş gelmek istedim ama işlerden fırsat bulamadım ama seneye bu organizasyonu kaçırmıcam inşallah organizasyonu düzenleyenlerin ellerine kolarına sağlık ama fazlada nispet yapmayalım olmuyo ama tamam gelemedik amasyaya da bu kadarda olmaz canımm Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu Çok Mutlu herkeze kazasıs uçuşlar
Başa dön
OSMAN

Adı Soyadı: Osman Yavuz

Mesaj: #11   MesajTarih: 19.06.2007, 00:42    Mesaj konusu: amasya Alıntıyla Cevap Ver

bana yazacak birşey bırakmamışsınız ozaman bende resin eklerim ne yapalım ama tek kelimeyle

S Ü P E R D İ

amasya şenliklerinden (1).jpg
 Açıklama:
amasya
 Dosya Boyutu:  99.44 KB
 İzlenme:  79 defa

amasya şenliklerinden (1).jpg

amasya şenliklerinden (2).jpg
 Açıklama:
amasya
 Dosya Boyutu:  97.28 KB
 İzlenme:  70 defa

amasya şenliklerinden (2).jpg

amasya şenliklerinden (5).jpg
 Açıklama:
amasya
 Dosya Boyutu:  82.02 KB
 İzlenme:  67 defa

amasya şenliklerinden (5).jpg

amasya şenliklerinden (10).jpg
 Açıklama:
amasya
 Dosya Boyutu:  59.35 KB
 İzlenme:  51 defa

amasya şenliklerinden (10).jpg

amasya şenliklerinden (3).jpg
 Açıklama:
amasya
 Dosya Boyutu:  118.06 KB
 İzlenme:  51 defa

amasya şenliklerinden (3).jpg

amasya şenliklerinden (9).jpg
 Açıklama:
amasya
 Dosya Boyutu:  93.53 KB
 İzlenme:  40 defa

amasya şenliklerinden (9).jpg

Başa dön
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
İbrahim Altın

Adı Soyadı:

Mesaj: #12   MesajTarih: 19.06.2007, 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Aslında Amasya şenliği hakkında yazacak o kadar güzel şeyler var ki hangisinden başlasam diye düşünüyorum,eğer atladıkalrım olursa Amasya gurubu bana darılmasın Smile .Biz meşhur kiera apo ile Amasya havacılık gurubunun davetlisi olarak salı gününden Amasayaya ulaştık ve ilk gittiğimiz gün yine ilk kalkışı yapan ben oldum ben kalkar kalmaz da yağmur bastırdı,hehehhe tepede kalanlar transportu iterek indirmek zorunda kalmışlar çamura saplandığı için.Yağmurun arkasından hava bir açtı pir açtı.çıkan güneşle birlikte tekrar kendimizi take off da bulduk bu defa Amasya gurubunun tandemiyle uçmam istendi.İlk yolcum Çağdaş la birlikte havalandık.Kanadın uçuş saatini sorduğumda daha 10 saatlik uçuşu olmadığı söylenmişti kanadın limitlerini merak ettim.şehir üzerine geldiğimizde yaklaşık 450 mt irtifamız vardı,Çağdaş a aderenalini severmisin diye sorduğumda ''hocam bildiğin gibi takıl'' dedi.İçimden demek ki daha önce tandem uçmuş bu uyanık ondan böyle söylüyor diye geçirdim.Kanadın sağ freninin birden çekmemle sağa doğru yatmamız bir oldu ve ardından da diğer tarafın frenine asıldım.Amacım Çağdaşı biraz korkutmak ama bizimkinde tık yok ı-ıh bu korkmayacak biraz daha derinleştirdim wingoveri biraz fazla derinleşmiş olmalı ki bir ara kanadı neredeyse altımda gördüm.Ama nafile anlaşılan Çağdaşı korkutamayacağım,Çağdaş korkmadı ama altımızda bizi izleyen insanların çığlıkları duyuluyordu.Wingoverin ardından keskin bir spiral ama çağdaş yine relax.İnişi tamamladıktan sonra tekrar take off a çıktık.Her günümüz dolu dolu uçuşla geçti.Bu bakımdan Amasya şenliği yıl boyunca uçanların dilinden düşmemeye aday olacak gibi duruyor.Organizasyon hakkında söyleyecek tek kelime bulamıyorum.Herşey mükemmel hatta mükemmel ötesiydi.Sabah kahvaltılarının ve akşam yemeklerinin tadı da ayrı bir estantaneydi doğrusu.Rahatımız için herşey düşünülmüştü doğrusu,organizasyonun fazlası var eksiği yoktu.Biz çadırda kalmaya razı iken yatılı bir okulun yatakhanesinde kalacağımız söylendiğinde şaşkınlığım bir kat daha artmıştı,neredeyse kendi evimdeymiş gibi rahat ettirdiler,hele hele başta Cengiz abi olmak üzere bütün ekibin neredeyse üzerimize titremesine söylecek söz bulamıyorum.Şenlik boyunca bana kendi kanadımı açtırmadılar ve bütün uçuşları gurubun tandemiyle yaptım.Uçuş bakımından sanırım şenliğin en çok tadını çıkartan da ben oluyorum galiba(1 single+ 47 tandem uçuş) Cool Amasya yı havadan seyretmek başka oluyor. Smile Organizasyonun şenliği canı gönülden sahiplendiği her hallerinden belli oluyordu.Misafirperverlik deseniz had safhadaydı.kendimizi adeta evimizde gibi hissetmemize neden oldu.Hele hele Cengiz abinin ayağı alçılı olmasına rağmen bir elinde megafon diğer elinde telsiz herkese yetişmeye çalışması da görülmeye değerdi doğrusu,kafamı her kaldırıp ekipten biriyle gözgöze geldiğimde '' abi bişeye mi ihtiyacın var'' diyerek gözümün içine bakmaları ,dostluğu canayakınlığı samimiyeti takdire şayandı,inen pilotlara kanatlarını da katladıklarını da pek görmedim ,ekipteki gençler hemen inen pilotun kanadını alıp katlıyorlardı paketleyip teslim ediyorlardı,sadece o mu bütün ekip üyelerinin göstermiş olduğu yakınlık ve Amasya Valisi sayın Celalettin LEKESİZ bey in de yamaçparaşütüne ilgi gösterdiğini duymak adeta gözlerimi yaşarttı ve akıllara Rahmetli Valimiz sayın Recep YAZICIOĞLU nu getirmedi değil hani, hele hele cumartesi günü akşam üzeri take off a çıkarak bizimle ilgilenmesi ve uçuşlarımızı izlemesi ardından da diğer tandem pilotu arkadaşımız Mehmet le tandem uçmasının takdirini sizlere bırakıyorum artık ve Vali bey e bir kere daha yamaçparaşütüne verdiği destekten dolayı şahsım adına teşekkür ediyorum.Cumartesi akşam üzeri yelken bandındaki görüntü görülemeye değerdi doğrusu.Gelemeyen arkadaşlar için söylüyorum;gözünüzün önüne yaklaşık 800 mt lik bir yelken bandı getirin ve o bandın üzerinde rengarenk yaklaşık 30-35 tane kanat hayal edin.işte öyle muhteşem bir görüntüydü,ortaya çıkan manzaraya Vali bey bile hayran kaldı.Uzun lafın kısası herşey mükemmel hatta mükemmel ötesiydi gün içerisinde sabah öğrenci uçuşu ,öğlende termik uçuşu,akşam üzeri de yelken uçuşu yapılabilecek olan nadir yerlerden bir tanesi Amasya.Ben şahsen gittim,gördüm,yedim,içtim,uçtum,uçtum,uçtuuuuum.işin en güzel yanlarından bir tanesi de bir iki ufak şey dışında üzücü bir kaza yaşanmadı. Güvenlik deseniz had safhadaydı 1 tanesi take off da olmak üzere 3 ambulans ve bir dalgıç ekibi hazır bekledi olası herhangi bir olumsuzluğa karşıEeee artık yazıyı bağlayalım değil mi HERŞEY İÇİN ÇOOOOOOOOK TEŞEKKÜRLER AMASYA EKİBi BUNDAN İYİSİNİ YAPAMAZDINIZ HERHALDE,BİZLERE GÖSTERDİĞİNİZ YAKIN İLGİ VE ALAKA İÇİN SİZLERE NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEK AZDIR
Başa dön
Halo Dayı

Adı Soyadı: Halil Akdeniz

Mesaj: #13   MesajTarih: 19.06.2007, 08:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Herkese selamlar

Amasya festivali çok güzel görüntülerle ve en güzel eğlenceli yanlarıyla, harikalara dopdolu amasya yamaçparaşütü festivalini düzenliyenlere ve festivale katılan herkese bende teşekkür ederim.

GÜZEL GÜNLERDE UÇMAYA VE HARİKALI EĞLENCELER GEÇİRMEYE DEVAM.
Başa dön
İbrahim Altın

Adı Soyadı:

Mesaj: #14   MesajTarih: 19.06.2007, 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Amasya şenliğine katılan arkadaşlar sanırım 3000 kareye yakın fotoğraf ve bir çok da video çekildi.Bunları birbirimizle paylaşalım lütfen olan var olmayan var.Buradan pc kullanımı iyi olan arkadaşlara bir teklifim olacak bir ftp sunucusu üzerinden elimizdeki fotoğrafları ve videoları paylaşmaya ne dersiniz.ftp nin şifresini de resim atmak yada resim almak isteyen arkadşlara özel mesaj yolu ile gönderebiliriz.Bu harika şenliğin bizde bıraktığı muhteşem anıların karelerini lütfen paylaşalım.sevgili paradoks acaba bu konuda bişeyler yapabilir mi
Başa dön
İbrahim Altın

Adı Soyadı:

Mesaj: #15   MesajTarih: 19.06.2007, 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vali bey ile ilgili basına yansıyan haberler

http://www.haberler.com/parasutcu-vali-haberi/
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    Türkiye Yamaç Paraşütü Forumu - Ana Sayfa -> Şenlikler,Organizasyonlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Tasarım ve Yayınlanma Y-Tasarim.com