cumartesi pazar .gün boyunca uçuşlar olacaktır.havalar mükemmel,termikler de aynı şekilde:) bu fırsatı kaçırmak istemeyen tüm dostlarımızı tarsus eshabı kehf e bekliyoruz..bir kaç tane fotoğraf sizlere...
daha ayrıntılı bilgi için irtibat:
Şenliklerin kaderinden midir bilinmez Pazar günü termikleri ya da bulutları bi türlü görmemiz mümkün olmadı..Doğu rüzgarına yan kalkışlarda pek ciddi sıkıntı yaşanmaması ve gün boyunca uçuşların devam etmesi sevindiriciydi.
Cumartesi den hiç bahsetmiycem çünkü...tarsus a dogru yol alırken tepenin üzerinde olusan termik bulutları biz tepeye varırken kayboldu yerini 30 km yi aşan rüzgara bıraktı..bize de Alimi izlemek düştü take off tan
pazar günü yapılan uçuşlarla ilgili fotoğraflara web sayfamızdan göz atabilirsiniz:
slm artık tarsus da uçuşlara devam ederiz bekle beni tarsus geliyorum tarsus daki arkadaşlar eş durumun dan tayin olmak üzereyim sizinle nasıl bağlantıya geçebilirim
slm artık tarsus da uçuşlara devam ederiz bekle beni tarsus geliyorum tarsus daki arkadaşlar eş durumun dan tayin olmak üzereyim sizinle nasıl bağlantıya geçebilirim
Merhaba. Biz Adana Çühak ekibi olarak Her fırsatta Eshab-ı kehf'te uçuyoruz. Hemen her hafta sonu orada Adana'dan veya Mersin-Tarsus'tan arkadaşları bulabilirsin. İstersen mail adresim muvaffaku@yahoo.com bana yazarsan ilk fırsatta tanışırız. İyi huylu termiklerle dolu uçuşlar dilerim