Selam,
1) Bu eğitime kayıt olan arkadaşlar, eğitimden nasıl haberdar olduklarını söyleyebilirler mi?
2) Federasyonda kurullarda görev yapan, eğitim açılacağını bilen, camianın içinden bir çok kişi var. ypforum gibi ortak bir platformdan eğitim açılacağının duyurusunu yapmak aklınıza gelmedi mi? Hiç birimiz
http://sporegitim.sgm.gov.tr/ adresini düzenli takip etmiyoruz : )
3) Başvuru süresi devam ettiği halde kontenjan dolmuş. Eğitimin herkesin haberi olacağı şekilde duyurulması ve bir ön eleme sınavı yapılması, sınavı geçenlerin antrenörlük eğitimine alınması şeklinde, 2011 senesindeki ilk antrenörlük eğitimi gibi yapılması daha adil olurdu fakat federasyonda tanıdığı olan, bir şekilde ilk haberi olan kontenjanı doldurmuş.
Benim tahminim kurullardaki arkadaşlar, bu eğitimi çok duyurmadan az kişiyle ilk eğitimin acemiliğini atmak, sonrasındaki eğitimler için duyuru yapmak istemiş olabilirler ama muhtemelen onun kankası, bunun arkadaşı vb. derken kontrolü kaybetmişler.
Federasyon eğitimlerine olan güven daha ilk denemeden sarsılmıştır. İinsanlara bir açıklama yapılması gerekiyor - üzerine alınan olursa tabi.