Helico öğrenme
Moderatör: Moderatör Ekibi
- no_identity
- Ad Soyad: Mustafa Özgen Paşa
- :
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
- SENERARSLAN
- Ad Soyad: Sener Arslan
- :
- Aldığı Beğeni: 1 / 0
- Pilot Menüsü:
- skyblue
- Ad Soyad: Ahmet Çakır
- Pilot Menüsü:
Re: Helico öğrenme
Bu hareketi deneyecem tavsiyeleriniz nelerdir?
- VBaran
- Ad Soyad: Volkan Baran Düzenli
- Aldığı Beğeni: 3 / 0
- Pilot Menüsü:
Daha önceden stall ve tam stall SIV'lerini yapmadan, kanadınızın stall noktasını öğrenmeden, dalışları durdurmayı başarmadan ve kapanmaları açmayı öğrenmeden hiç bir acro hareketinin yapılması tavsiye edilmemeli. Naçizane tavsiyedir.
- skyblue
- Ad Soyad: Ahmet Çakır
- Pilot Menüsü:
Kapanma %50 yasadim ve bi kac defada yasadim. Spiral ve wingower yapiyorum.Gecenlerde denedim fazla irtifam yoktu ve vazgectim.
- metin
- Ad Soyad: Metin Pehlivan
- Aldığı Beğeni: 8 / 1
- Pilot Menüsü:
Ahmet kardeşim; Volkan bey ne demiş? (Daha önceden stall ve tam stall SIV'lerini yapmadan, kanadınızın stall noktasını öğrenmeden, dalışları durdurmayı başarmadan ve kapanmaları açmayı öğrenmeden hiç bir acro hareketinin yapılması tavsiye edilmemeli. Naçizane tavsiyedir.) kesinlikle katılıyor ve ekliyorum özellikle full stall derin stall çok iyi duruma gelene kadar defalarca yapılmalı spin giriş çıkış defalarca ve full SIV yapıldıktan ve artık bu hareketler refleks haline geldikten sonra acro hareketleri çalışılabilinir.
Arkadaşlar hızlı gitmeyelim lütfen her şeyin belli bir sırası var ve inanın çok önemli malesef bir çok arkadaşımı görüyorum kanadına hakim değil uçtuğunu, uçurduğunu zannediyor fakat kanat onu uçuruyor.
(Kapanma %50 yasadim ve bi kac defada yasadim. Spiral ve wingower yapiyorum.Gecenlerde denedim fazla irtifam yoktu ve vazgectim.) Yazdıklarından yola çıkarak yazıyorum henüz hem kendinizi hemde kanadınızı tamamen tanımıyorsunuz, ancak full SIV tamamladıktan sonra kendinizi ve kanadınızı tamamen tanıyabilirsiniz.
İyi emniyetli uçuşlar dilerim.
Arkadaşlar hızlı gitmeyelim lütfen her şeyin belli bir sırası var ve inanın çok önemli malesef bir çok arkadaşımı görüyorum kanadına hakim değil uçtuğunu, uçurduğunu zannediyor fakat kanat onu uçuruyor.
(Kapanma %50 yasadim ve bi kac defada yasadim. Spiral ve wingower yapiyorum.Gecenlerde denedim fazla irtifam yoktu ve vazgectim.) Yazdıklarından yola çıkarak yazıyorum henüz hem kendinizi hemde kanadınızı tamamen tanımıyorsunuz, ancak full SIV tamamladıktan sonra kendinizi ve kanadınızı tamamen tanıyabilirsiniz.
İyi emniyetli uçuşlar dilerim.
- senolb
- Ad Soyad: Şenol Bod
- Aldığı Beğeni: 0 / 0
- Pilot Menüsü:
Paylaşım için teşekkürler, emniyeti elden bırakmamak lazım.