Mehmet Akkoc: Mahonei
Sezer Mercan Gunel: Mercan
Bugun sezon oncesi Mahonei Abiyle yeni bulustuk buzzdayiz.. bilardo oncesinde tesadufen Antalya daki akrobasi organizasyonunu ararken bu gundem konusuna rastladik.
Biz Mahonei Abiyle, bana gore komiktir ki internasyonel yp camiasinda taninirken: sanirsam kendi ulkemiz de Oludeniz disinda pek ucmadigimiz we organizasyonlarda aktif olmadigimiz dan oturu ya unutuluyoruz yada akla gelmiyoruz..
Zannedersek ucmaya daha fazla onem werip reklama onem wermememiz eksik bir yonumuz kusura bakmayin deyip, bunu duzeltmek adina;
Oncelik le web sitesi.. you tube weya benzeri sayfalarda goruntu sergilemek yerine kendi web sitemizle bu sezona baslamayi dusunuyoruz.
Burada size #akro asilamayi# we daha once katilip ulkemizi temsil ettigimiz yarismalari, ulkeleri, festiwalleri, farkli ulkelerde olan ucus cesitlerini sergilemeyi amacliyoruz.. goruntuler-fotoraflar ilen.
Ben Mercan kendimi akrobasi dalinda ogretmeye yeterli gormuyordum. Cunku her zaman daha ogreniyorum gibi algiliyordum daha yeni anliyorum ki zaten bu sporun bir baska guzelligi de her zaman ogrenecegin daha fazlasi war..
Ilk stollar, spinler, sat derken mac twiss, ritmik, asimetrik, helico, misty flip, sonra hayalimizdi tumble simdi cocuk oyuncagi:) ilk satta hayeldi.. asagidan bakinca ne etkileyiciydi Alper abinin Ozone Octane la sat lari... simdi ise onun koca gosteri ucusu sadece sat tan olusuyordu diyebiliyoruz) sonra her yeni kanat alindiginda basa donup '0'dan wing over lardan baslamak gibi butun bu hareketleri tek tek yapmayi ogrenip bir de bunlarin bir birlerine gecisleri basliyor yani simdilik infinity son ama arada olan hereketlerin birbirine olan kordinasyonunu olusturmak bile yillar aliyor neyse anlat anlat bitmez.. bilardo bekler.
Kisaca biz artik organize olup bu sezon #acro kampimizi* aciyoruz!! Adi da acro camp olucak aslinda ilginin olcusunu anlamak icin iyi olur; mesela kac kisinin ilgisini ceker yukari daki hareketlerden bazilarini ogrenmek we d-bag? we cadirlarinizi alip acro campimiza ugrayip bizimle zaman gecirmek kacinizin ilgisini cekerse, lutfen;
flyinggirl2002@hotmail.com dan haberdar ediniz.
Bunlari sezon baslamadan waad edilmis sozler olarak gormeniz bizim calismalarimizi hizlandiracaktir.
Son olarak da ayni emaila Antalya'da olan organizasyon tam olarak nedir bilen war midir?
Bol irtifalari akrobasiye harciyanlara selamlar;)
Mahonei & Mercan